Thursday, May 19, 2011

Yes Boss!

Assalam semua, semoga hari ini hari yg terindah bt anda semua. Bila sebut ayat "yes bos!" ni secara automatiknya teringat pasal kerja, report dan bos. Mmg sinonim la ayat ni bg manusia yg bergelar pekerja. Setiap apa yg bos ckp dan bos mintak kenelah siapkn. Tak boleh tidak. Kalau say "no" jwbnya esok datang kerja dapat surat layang bersampul putih (surat pemberhentian kerja)hahaha.. Kerja cik orked sentiasa ada date line report. Mmg haru dibuatnya. Jgn kata nk cuti nk mc pon pk 2x. Kadang2 naik tension! Tp apa boleh bt, nama pon mkn gaji bt aje lah.. Redha..kalau tak kerja nk hidup mcm mn. Hari ni cik orked n jiran duduk belakang cik orked mmg tension sbb report yg kami buat tu dah 7, 8 kali bt tp tak jugak dpt figure yg menyedapkn hati. Hampir putus asa tp esok nk kene release. Nak tak nak teruskan jugak usaha. Aduh!! Haru biru jdnya. Dah kontang idea dah ni. Harap2 esok adalah jwpn kenapa report cik orked X dpt figure yg cantik seperti bulan2 lepas. Anyway, sesiapa yg berhadapan dgn situasi mcm ni don't give up ya!! Termasuklah cik orked. I will try my best tomorr0w!! Now, rest n sleep becoz tomorrow is tough day to face.. (^_^)Gudnite semua. Wassalam..

No comments:

Post a Comment